Noé

Laatste update 05 januari 2020 20:27

05-01-2020 Noé is nu 2 weken in zijn opvanggezin waar hij samenleeft met 2 andere Galgo heren. Dat gaat prima met elkaar. Er zijn ook 2 rustige katten in huis en die lijkt Noé vooral nog wat raar en een beetje eng te vinden.

Noé heeft in die korte periode laten zien dat hij geen bange hond is, maar wel kan schrikken van onverwachte dingen, harde geluiden en mensen in het begin wat eng vindt. Beetje verlegen dus. Geef hem even tijd en ruimte en hij komt al snel snuffelen, want hij is ook lekker nieuwsgierig. Iets lekkers voor zijn neus houden kan ook het "ijs breken". Als hij ergens van schrikt herstelt hij redelijk snel.

Deze knappe man is in de kracht van zijn leven met zijn 5 jaar en houdt van lekker vlot wandelen, beetje snuffelen, plasje hier en daar en lekker de omgeving in zich opnemen. Hij loopt over het algemeen heel goed mee aan de riem... een beetje vóór je, maar het grootste deel van de tijd zonder trekken. Wanneer er iets interessants te zien is, zoals andere honden, kan hij wel wat trekken.

Natuurlijk wil hij ook wel kunnen spelen en sprinten op veilig omheind terrein, want hij is nog maar 5. In zijn spel is hij wat onstuimig, maar dat is pas als hij honden kent. In het begin tast hij wel even af hoe de andere hond is.

Een paar uurtjes alleen zijn met de eigen honden van het opvanggezin lukt ook al en hij is zindelijk. Als hij de kans krijgt zal hij zeker eetbare dingen voor je opruimen, want meneer heeft een prima eetlust.

21-12-2019 Noé is vandaag aangekomen in Nederland en gaat nu lekker wennen in zijn opvanggezin!

19-12-2019 Noé is een verlegen jongen, maar niet bang of getraumatiseerd. Liefde, dat is wat hij nodig heeft. Gelukkig mag Noé voor de Kerst naar Nederland komen en dan zal hij verblijven in een opvanggezin. Noé kan dan rustig gaan wennen aan een nieuw leven. Deze lieverd is geboren in juli 2014 en hij verblijft in het asiel van Scooby sinds juni 2019. Hij kan goed omgaan met andere honden. Verder kunnen we vertellen dat Noé eventueel met de juiste begeleiding met katten kan samenleven. 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M