Palomo

Laatste update 15 januari 2018 10:26

15-01-2018 Palomo is afgelopen zaterdag aangekomen in zijn opvanggezin. Deze jongen was eigenlijk vanaf september gereserveerd voor adoptie via een andere stichting, maar tot 2x toe kon hij niet meekomen, omdat die mensen er niet klaar voor waren. Daarop heeft Scooby een oproep gedaan voor opvang, zodat hij toch afgelopen zaterdag mee kon komen en GINN had gelukkig een opvanggezin vrij. Palomo zat ook al ruim 1,5 jaar in Scooby en nu is hij gelukkig hier. Over een week hopen we meer over hem te kunnen vertlellen, hij moet nu vooral even lekker bijtanken....

09-01-2018 Palomo zal binnenkort naar Nederland komen en mag dan eerst bijkomen in een opvanggezin. Deze lieve Galgo wacht al sinds april 2016 op zijn gouden mandje. In het begin was Palomo verlegen maar na enige tijd ging het al beter met hem. Palomo is erg lief en aanhankelijk met mensen die hij kent. Hij heeft gewoon even tijd nodig. Palomo kan goed omgaan met andere honden en hij is geboren in september 2013. Wie geeft Palomo zijn huis waar hij eindelijk voor altijd mag blijven? Deze arme jongen heeft al lang genoeg gewacht. Palomo kan met katten samen leven.

Je kunt Palomo bekijken op deze videos:

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M