Philly

Laatste update 07 februari 2019 14:21

07-02-2019 Philly is getest met 3 katten tegelijk. 1 kat nam een sprong en Philly rook alleen maar aan de kat (hij had wel een muilkorf om). Hij vond het interessant maar deed ze niets. Was meer bezig met de kinderen, die hij ook erg leuk vindt. Philly zou binnenshuis dus met katten kunnen mits goed begeleid. Buiten zal het wellicht anders zijn. 

17-01-2019 Dit is Philly, geboren op 21-10-2015. Philly heeft een schouderhoogte van 74 cm en weegt 40 kg. 40 kg pure liefde en aanhankelijkheid. Hij is absoluut een geweldige jongen. Hij verlaat je zijde niet. Philly is vrolijk en heel vriendelijk, echt een lieverd. Hij gaat goed samen met andere honden, reu en teef. Als hij kleine hondjes ontmoet wordt hij enthousiast, maar meer speels enthousiast. Philly zou als enige hond kunnen leven of met een maatje samen. Hij kan in de stad of op het platte land. Hij loopt heel goed mee aan de riem. Echt een geweldige, super vriendelijke hond.

Hier is een video van Philly:

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M