Pixie

Laatste update 08 november 2018 18:40

08-11-2018 Dit is Pixie, geboren op 08-12-2016. Pixie is een vrolijke, lieve dame die helemaal gericht is op mensen. Ze gaat goed om met andere honden en heeft nog nooit enige agressie getoond, maar ze houdt echt van mensen. Ze is erg speels en is van het type “dolle 5 minuten” en daarna totaal relaxt zijn. Ze zal een geweldige huishond zijn en ze wil dit ook graag. Ze gaat heel graag mee op avontuur in de auto.

Met kinderen kan ze goed omgaan maar ze is nogal sterk en kan soms speels tegen je op springen dus waarschijnlijk passen wat oudere kinderen beter bij haar. Ze gaat soms om met een Terrier en dat gaat goed. Ook kan ze goed samen met grotere honden. Pixie kan niet met katten samen.

Pixie houdt van mensen en wil graag aandacht en iemand die van haar houdt. Ze reageert goed op uitdagingen die ze in haar leven tegenkomt, en wil alleen maar spelen. Ze heeft nooit geracet want ze wil niet achter de haas aan rennen. Pixie heeft een schouderhoogte van 65 cm en ze weegt 29,5 kg. Ze is vanaf 04-12-2018 klaar voor adoptie! (na haar rabies enting en sterilisatie)

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M