Polly (res)

Laatste update 26 september 2017 13:38

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

05-09-2017 Dit is Polly, geboren op 21-07-2015. Polly is een aanhankelijke en vriendelijke dame maar is wel een beetje verlegen als ze voor het eerst vreemde mensen ontmoet. Polly is opgegroeid met een kleuter die nu 3 jaar is en de twee kunnen goed met elkaar opschieten. Polly gaat goed samen met grote honden, met kleine hondjes heeft ze niet veel ervaring. Polly is niet katvriendelijk.

Polly is een Greyhound die van spelen houdt maar zoals alle Greyhounds houdt ze ook erg van haar slaapjes. In het begin als ze mensen ontmoet is ze verlegen maar komt al snel uit haar schulp. Ze geniet van aandacht, knuffels en interactie met mensen. Polly heeft nog nooit voor problemen gezorgd en is heel lief van karakter.

Polly is fit en gezond met pensioen gegaan. Haar racenaam was Polypocketrocket. Ze weegt 24 kg. Begin oktober is Polly klaar voor adoptie!

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M