Prada

Laatste update 08 februari 2019 18:34

08-02-2019 We stellen even Prada aan u voor.....een leuk Podenco meisje van ongeveer 3 jaar (geschat). Ze is door iemand op vakantie in Spanje, met behulp van vrijwilligers van het plaatselijke asiel, gevangen en heeft een behoorlijke tijd in de shelter doorgebracht.
Ze is nu een paar weken in Nederland in een opvanggezin en dat schrijft het volgende over Prada:

"Prada is een super schattig klein Podenco meisje. Ze is open en vrolijk, zit graag lekker bij je op schoot en doet het heel goed in mijn grote roedel. Ze gaat graag mee wandelen en loopt netjes aan de riem, trekt niet.
Ze is voorzichtig naar vreemden maar niet angstig. Als je een gezellig stemmetje opzet en een koekje hebt, is ze zo om en kom je niet meer van haar af....hahahaha.

Prada vindt autorijden prima, gaat netjes liggen en als ergens onderdoor wordt doorgereden bukt ze even. Met uitlaten kan ze los op een omheind terrein en trekt dan vooral haar eigen plan. Als er een andere hond op haar afstuift kan ze wat paniekerig reageren, omdat ze in de shelter aangevallen is geweest door andere honden. Tijdens wandelen aan de riem blafte ze in het begin soms even naar andere honden op straat, maar nu ze gewend is dat je nu eenmaal andere honden tegen kan komen doet ze dat niet meer.

Prada kan hier prima zonder blaffen even alleen zijn in de roedel en is ze netjes zindelijk."

Wie wil Prada haar nieuwe thuis geven???

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M