Quinti

Laatste update 09 mei 2017 14:58

09-05-2017 Quinti is nu iets meer dan week een in Nederland en laat zien dat ze het hier wel naar haar zin heeft. In de shelter van FBM maakten ze zich echt wel wat zorgen over haar omdat ze heel slecht at. Maar ze eet haar opvanggezin bijna de oren van het hoofd.... hahahaha.

Leest u even mee hoe het met Quinti gaat:

"Quinti is echt een lieverd! De eerste dag was ze best bang maar wende heel snel. Ze kon ook gelijk met onze eigen honden goed overweg. Ook met vreemde mensen kan ze het snel vinden en ze vindt het prima als ze door hen geknuffeld wordt. Daar gaat ze wel even voor staan. En ze is zo aandoenlijk (eigenlijk onweerstaanbaar om niet even lekker te knuffelen) met haar mooie "sproetenkoppie". Ze speelt graag met onze Galgo (zie filmpje) en ook luieren in de zon kan ze heel goed.
Ze is alert op katten buiten maar niet zo erg dat ze er op af wil! Ze kan ook best even alleen thuis zijn en is helemaal zindelijk vanaf de eerste dag.

Al met al Quinti is echt een ideale hond!

Hier is het filmpje van Quinti:

 

16-03-2017 Quinti is een lieve Galgo die even tijd nodig heeft om aan je te wennen. Maar dit gaat zeer snel en zodra ze je kent komt ze dan ook graag naar je toe om geaaid te worden. Ze is geboren op 04-02-2014. Quinti is heel zachtaardig en rustig. Soms kan ze wat verlegen zijn maar bang is ze niet. Als ze je eenmaal vertrouwt dan loopt ze overal met je mee naar toe. Quinti loopt netjes aan de lijn. Ze kan ook goed met andere honden omgaan. Quinti is een heerlijk wezentje. Degene die haar adopteert is een mazzelkont. Quinti weegt 20,4 kg en heeft een schouderhoogte van 63 cm.

Hier is een filmpje van Quinti:

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M