Ramsey

Laatste update 04 oktober 2017 09:51

13-05-2017 We vragen uw aandacht voor dit lieve ventje. RAMSEY!

Ramsey is een verlegen Lurcherventje (= mix Greyhound met een ander ras) maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen is het een lieve, vriendelijke schat. Hij is het best op zijn plaats bij de teefjes en heeft een maatje en speelgoed nodig om te spelen.

Mensen lopen altijd zijn kennel voorbij omdat hij een verlegen hond is. Zo zit hij er al 2 jaar en niemand weet hoe vrolijk en speels hij buiten is. Zijn vele maatjes zijn inmiddels geadopteerd en hij wordt alsmaar overgeslagen.

Wij zoeken een gezin zonder/met oudere kinderen en een leuk stabiel hondenvriendinnetje voor hem. Helpt u mee zoeken? Hij is inmiddels 4 jaar en 63 cm hoog.

04-06-2016 Ramsey is een mannelijke Lurcher van 3 jaar oud. Ramsey kan wat nerveus zijn bij nieuwe mensen, maar als je hem meeneemt voor een wandeling, komt hij je blij begroeten.

Ramsey kan goed opschieten met grote teefjes. Hij heeft contact gehad met andere reuen, maar hij is soms te dominant. Ramsey is nog jong en heeft veel energie, hij past het best bij iemand met een actieve levensstijl.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M