Red Lady

Laatste update 12 juli 2018 18:36

12-07-2018 Dit is Red Lady, geboren op 26-07-2016. Red Lady is speels en opgewekt. Ze vindt het leuk om met kinderen om te gaan. Ook kan ze goed samen met andere honden, groot en klein. Ze laat signalen zien dat ze wel aan katten zou kunnen wennen.

Red Lady is heel aanhankelijk en sociaal. Ze legt graag haar voorpoten op je schouders om affectie te tonen. Het past bij haar vrolijke en jonge karakter. Red Lady is heel vriendelijk en happy-go-lucky. Ze geniet van een lekker potje knuffelen en van wandelingen maken aan de riem. Ze is graag bij mensen en andere honden.

Red Lady heeft een blessure gehad aan haar polsgewrichtsbanden maar dat is helemaal genezen. Ze heeft geen last van deze oude blessure in haar dagelijkse leven. Red Lady weegt 31 kg en heeft een schouderhoogte van 66 cm. Haar racenaam was Kilcash Own Goal. Red Lady is eind augustus of begin september klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M