Remi

Laatste update 17 maart 2017 06:57

22-10-2016 Remi is een gecastreerde reu, kruising Whippet/Greyhound en is geboren op 19-12-07.

Remi is samen met zijn zus Tanja gevonden en naar ons asiel toe gebracht. Ze zijn een keer herplaatst geweest en zijn teruggekomen wegens prive omstandigheden. Tanja is het flinkste van het stel, Remi is een beetje terughoudend, maar kent hij je eenmaal dan wordt ook hij een knuffel. Het zijn beide hele lieve zachtaardige honden maar Remi heeft wel een flinke knauw opgelopen van het weer terechtkomen in ons asiel.

Hij is het beste af denken wij in een gezin zonder kinderen en niet al teveel drukte aan zijn hoofd. Remi moet je echt rustig benaderen en hem nergens mee dwingen want dan raakt hij in paniek!

Katten en andere kleine huisdieren daar houden ze niet van en als ze de kans krijgen gaan ze daar achteraan. Met wandelen moeten ze wel aan de riem uitgelaten worden, want vanwege hun jachtinstinct gaan ze er snel vandoor!

Een paar uurtjes alleen thuis zijn is geen probleem voor hen en ze liggen dan op een kussen in de woonkamer. Whippets en Greyhounds zijn hele gevoelige zachtaardige honden en kunnen er niet tegen als je tegen ze schreeuwt, dan zijn ze weken van slag, dus je moet altijd met rust proberen ze iets duidelijk te maken.

Wij doen bij windhonden wel een voorcontrole, want onze ervaring is dat ze veel voor de stroperij gebruikt worden en dit willen wij als asiel proberen te voorkomen!

Heeft u interesse neem dan contact op met: 

asieldehazenberg@gmail.com
Dierentehuis de Hazenberg
Bergweg 12
3958 AB Amerongen
0343-451584
www.dierenasiel-dehazenberg.nl

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M