Rique

Laatste update 09 juni 2020 19:09

09-06-2020 Rique is vanaf 7 juli te bewonderen in Nederland als zijnde opvanghond. Maar gezien zijn 10 jaar zou het super zijn als hij meteen naar zijn eigen thuis mag die dag.

05-06-2020 Rique is een knappe man, maar vandaag liet hij zien zich niet als een heer te gedragen naar katten. Dus voor Rique zoeken we een thuis zonder katten.

22-05-2020 Rique, 10 jaar en zijn jager wilde van hem af. Hij mocht worden opgehaald door de vrijwilligers van BaasGalgo en hoopt nu snel zijn Gouden Mandje te krijgen. Eén foto is van de dag van ophalen bij zijn jager.

De uitspraak dat mannen knapper worden naarmate ze ouder worden geldt zeker voor Rique!! En kijk eens in die lieve ogen.... daar kun je alleen maar verliefd op worden, toch?! Rique wordt omschreven als niet bang en loopt netjes mee aan de riem. Hij heeft zijn testen al gehad en die waren allemaal goed.

Na 10 jaar wil Rique graag zijn ouder wordende lijf lekker laten rusten in een zachte mand, op een lekker bed of een eigen bank. Natuurlijk zul je als adoptant Rique geen 10 jaar bij je kunnen hebben, maar het is zo dankbaar om een oudere hond een liefdevol thuis te geven!!!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M