Rocco

Laatste update 27 juli 2020 16:15

22-05-2020 Rocco zit al ruim een jaar in de kennel te wachten op zijn eigen thuis. Dat is lang en nu moeten we helaas ook nog melden dat een nieuwe bloedtest na een jaar laat zien dat Rocco licht positief is voor Leishmania.

Zoveel pech voor deze knappe jongen. Wie o wie wil hem toch zijn eigen Gouden Mandje geven vol liefde, knuffels, lekker eten, wandelen en een zachte bank of mand?? 

22-07-2019 Dit is Rocco! Een Galgo van ongeveer zes jaar. Rocco zal even tijd nodig hebben om te wennen want in het begin zal hij timide en wantrouwend zijn. Maar Rocco heeft gewoon iemand nodig die hem liefde en zelfvertrouwen geeft. Hij houdt namelijk wel van menselijk contact. Rocco kan het goed vinden met andere honden, zowel reuen als teefjes. Voor adoptie bij dominante reuen is Rocco te onzeker, hij laat zich dan overschaduwen. Verder is Rocco negatief getest op Mediterrane ziekten. Wie geeft Rocco een liefdevol mandje?

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M