Rocket

Laatste update 10 maart 2019 17:59

25-11-2018 Rocket is een Ierse Greyhound van 6 jaar en een leuke, vrolijke kerel die graag andere honden om zich heen heeft. Hij is speels, zindelijk, luistert met bananen in zijn oren (kan dus alleen op omheind terrein los), vindt visite gezellig en verwelkomt ze dan vrolijk. Hij loopt heel netjes mee aan de riem, reageert niet op andere honden tijdens wandelen aan de riem, hij heeft geen probleem met fietsers of joggers.

Hij is een leuke sociale hond met andere honden (kan niet met katten) en leeft graag met een andere hond samen. Met een grotere roedel heeft hij ook geen probleem. Gezellig samen languit snurken of naast elkaar op ieder een eigen kluif kauwen. Samen met de andere honden kan hij ook prima een paar uur alleen zijn. Hij gaat graag mee wandelen en is helemaal happy als hij veilig omheind los kan. Hij is buiten energiek en in huis rustig....een echt windhond dus.

Rocket heeft aan zijn race-carrière helaas een hartprobleem overgehouden. Hij krijgt hiervoor 2 soorten medicatie en heeft die ook de rest van zijn leven nodig. Het is aan Rocket niet zichtbaar of merkbaar dat hij last heeft van zijn hart en hij is heel stabiel. Oogt sterk en gezond met veel zin in het leven.

We hopen voor Rocket dat er ergens zijn Gouden Mandje staat!! Ondertussen kunt u deze lieverd virtueel adopteren om Rocket en GINN te helpen met de medische kosten.

http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/rocket

 

10-03-2019 Hier is een mooie video van Rocket:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M