Romeo

Laatste update 04 januari 2021 21:07

04-01-2021 Romeo is in het voorjaar van 2019 binnengekomen bij BaasGalgo als reu van 2 jaar, afgestaan door zijn galguero omdat hij niet meer nuttig voor hem was. Een lieve knuffelige jonge Galgo, afgedankt.

Na een tijdje in het asiel openbaarde zich bij Romeo een auto-immuunziekte, Myositis, een ziekte waarbij de hond antilichamen maakt tegen zijn eigen kaakspieren. Daarom mocht Romeo verhuizen naar Rehabilitandog, een opvang waar gespecialiseerde begeleiders zijn voor de honden die wat meer aandacht en verzorging nodig hebben.

En wat heeft Romeo het daar naar zijn zin! Hij knuffelt graag en veel met zijn verzorgers. Hij is een echte hartenbreker en geniet zichtbaar van het contact met mensen (zie filmpje). Hij heeft een tijdlang een lage dosis Prednison gekregen, maar dat is nu stopgezet, zijn ziekte is momenteel onder controle en stabiel. Het gaat goed met Romeo! Zo goed zelfs, dat BaasGalgo heeft besloten dat hij geadopteerd mag worden!

Omdat het asiel geen goede plek is voor Romeo, blijft hij bij Rehabilitandog tot iemand zijn hart en huis voor hem opent! Romeo is inmiddels 4 jaar. Hij is een lieve bescheiden reu, in het eerste contact kan hij wat verlegen zijn. Als hij voelt dat het goed zit is hij snel over zijn verlegenheid heen. Hij wandelt netjes aan de lijn en gaat goed om met andere honden, zowel met reuen als teven.

Romeo is gezond getest op de voorkomende Mediterrane ziektes. Zou het niet geweldig zijn als hij na bijna 2 jaar de opvang mag verruilen voor een eigen gouden mandje (of hoekje van de bank?). Wie neemt Romeo zoals hij is en geeft deze zachte jongen een kans…

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M