Rumble

Laatste update 27 oktober 2018 13:25

17-09-2018 Een kleine update over Rumble: Hij heeft alleen kleine wandelingen nodig anders krijgt hij last van zijn teentje. Er is nu al een tijdje geen spoor van zijn Pancreatitis. Hij eet nu normaal voer en staat zelfs op dieet omdat hij zoveel was aangekomen!

20-06-2018 Dit is Rumble, geboren in september 2013. Rumble gaat heel goed samen met andere honden! Hij is aanhankelijk en liefdevol. Echt een lieverd, hij kwam het huis binnen, ging op onderzoek uit en plofte toen op de bank alsof hij er altijd al was geweest. Hij is erg rustig maar wordt opgewonden als het etenstijd is en tijd om te wandelen. Hij heeft geen groot jachtinstinct maar we denken niet dat hij katvriendelijk is. Misschien dat het na een tijdje goed zou kunnen gaan, met goede begeleiding. Rumble is gediagnosticeerd met Pancreatitis. Gelukkig gaat het heel goed met hem dankzij zijn opvangmama Zoe Freaney. Hij staat op een speciaal dieet van Burns voor gevoelige honden, rauw kippengehakt en wat yoghurt. Op het moment heeft hij geen medicatie nodig. 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M