Sam

Laatste update 07 juni 2018 14:15

07-06-2018 Dit is Sam, een Lurcher van 1,5 jaar. Hij was gevonden als zwerver in Dublin en gelukkig zocht zijn vinder naar een rescue in plaats van hem naar het asiel te brengen. Sam is nu bij een opvanggezin, samen met veel andere honden, groot en klein, en ook met katten en dat gaat goed als ze binnen zijn. Maar buiten wil hij wel achter rennende katten aan gaan. Sam kan ook goed samen met kippen.

Hij is een lieve, erg aanhankelijke, gehoorzame jongen die meteen terugkomt als je hem roept. Hij kan goed opschieten met kinderen, maar omdat Sam jong en speels is zijn erg jonge kinderen misschien niet zo goed omdat hij die zo omver kan lopen.

Sam heeft een beetje baknijd. Maar zijn opvangmama denkt dat dit komt door zijn verleden en dat hij hierop getraind kan worden. Hij is goed in ontsnappen als hij alleen gelaten wordt buiten in de tuin. Hij kan elke schutting beklimmen! Hij wil gewoon bij mensen zijn als hij buiten is. Samen met andere honden buiten gaat het goed, dan is hij kalm en niet destructief. Regina, zijn opvangmama, zegt dat hij de makkelijkste pleeghond is die ze ooit gehad heeft. Sam houdt van haar Lurcher dame en ze zijn dan ook veel samen. Sam zou een goed maatje zijn voor een andere hond. Sam heeft een schouderhoogte van 66 cm.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M