Satur (res)

Laatste update 04 maart 2019 20:53

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

21-02-2019 Arme Satur zit een groot gedeelte van zijn leventje in het asiel van Scooby te wachten. Satur is geboren op 4 mei 2016 en hij is bij Scooby gearriveerd op 8 november 2017! Ja u leest het goed. Al zo lang. Dit kan natuurlijk niet en wij willen daarom graag ons best gaan doen om Satur eindelijk zijn gouden mandje te geven.

Satur is door een jager achtergelaten omdat hij naar eigen zeggen niet goed genoeg was om mee te jagen. Natuurlijk is Satur wel heel goed in andere dingen! Hij kan namelijk heel goed met andere honden omgaan en hij is aanhankelijk met mensen. Satur is lief, vriendelijk en loopt netjes aan de riem met je mee. Natuurlijk zou het kunnen dat hij in het begin een beetje timide is, maar wie zou dat niet zijn na al die tijd in een asiel. Wie Satur even tijd geeft om te wennen krijgt gewoon een superleuk maatje erbij! 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M