Scooby Galgo's

Laatste update 04 februari 2019 10:56

Een van de shelters met wie wij samenwerken in Spanje is Scooby, Medina del Campo. U vindt een aantal van hun beschikbare galgo's hier op onze hondenpagina's. 

Omdat er in Scooby gemiddeld zo'n 600 honden verblijven, is het voor ons onmogelijk om ze allemaal hier aan u voor te stellen. Wij hebben hier altijd een aantal Scooby-Galgo's waaruit u kunt kiezen, maar u kunt ook gerust zelf rondkijken op de Scooby-website. Vindt u daar een hond van uw gading, neem dan contact op met uw regioconsulente.

Er staat soms bij een hond "On hold", dit betekent dat de hond bij Scooby is gereserveerd. Deze is dus niet beschikbaar voor adoptie. Mocht u een hond hebben gevonden, maar u wilt meer achtergrondinformatie, dan kan uw regioconsulente altijd proberen om meer informatie bij Scooby op te vragen.

Nadat u met uw regioconsulent het hele voortraject heeft doorlopen en de adoptie is goedgekeurd, dan moet de hond nog worden ingepland voor het eerstvolgende transport naar Nederland. Afhankelijk van het aantal geadopteerde honden, rijdt Scooby om de maand naar Nederland, dus het kan even duren voordat u uw lieverd in de armen kunt sluiten. Hier is de link naar de hondenpagina's van Scooby: https://www.scoobymedina.org/nl/adoptie/honden-ter-adoptie

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M