Sira

Laatste update 16 februari 2021 21:18

28-01-2021 Toen Sira arriveerde twijfelden we of ze wel vooruit zou komen... Ze woog iets minder dan 16 kilo en had enorme bloedingen door haar Leishmania. We hebben het een zeer agressieve behandeling gegeven om het te bestrijden en we hebben haar weten te stabiliseren. Ze heeft levenslang nier- en Leishmania medicatie nodig, maar ze kan een heel normaal leven leiden. De kracht van dit kleine meisje is ongelooflijk, aangezien ze nooit heeft opgegeven en ons allemaal een enorme levensles heeft gegeven. Ze is nu een overlever en heeft de volgende superkrachten ontwikkeld:

- Super snoep en latex handschoenen proever

- Super neus op zoek naar streling

- Super blije staart

- Super likjes van pure liefde

- Super adel en oneindige loyaliteit

Haar geboortedatum is 02-04-2017 en sinds augustus 2020 is Sira bij FBM. Sira kan niet met katten. Super Sira is klaar voor adoptie en heeft een gezin nodig waarmee ze al deze superkrachten kan uitvoeren! Ben jij straks de gelukkige om deze superhond te adopteren?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M