Slaneyside Behan

Laatste update 24 juni 2019 15:32

24-06-2019 Slaneyside Behan is door zijn eigenaar overgedragen aan PAWS voor bemiddeling. Er zijn ook nieuwe foto's toegevoegd!

30-04-2019 Dit is Slaneyside Behan, geboren op 10-07-2016. Zijn koosnaam is Beano. Beano is echt een huishond. Heeft een heel goed karakter en is rustig. In het begin is hij een beetje verlegen, maar als hij je eenmaal kent is hij heel aanhankelijk. Hoe hij op kinderen reageert is niet bekend, want hij heeft nog geen kinderen ontmoet. Met andere honden kan hij goed opschieten. Hij is gewend aan Terriers en andere rassen, groot en klein. Hij heeft totaal geen kwaad in zich. Of hij met katten kan is niet zeker. Beano is een lieve, verlegen en vriendelijke hond. Hij adoreert zijn eigenaars en mensen die hij vertrouwt. Graag gaat hij met de auto mee en gedraagt zich dan heel goed, hij gaat rustig achterin liggen zodra je gaat rijden. Ook geniet hij van zijn wandelingen, hij doet niets liever dan lekker rondsnuffelen op het platteland. Zijn racecarriere is te vroeg geëindigd door een polsblessure. Hij loopt er prima op, maar hij kan er niet meer mee racen. Verder is hij altijd in goede gezondheid.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M