Slaneyside Hero

Laatste update 06 november 2018 15:46

06-11-2018 Dit is Slaneyside Hero, geboren op 13-01-2013. Zijn koosnaam is John Doyle (Johnny of Doyler). Johnny woont sinds 12 maanden in een huis en is helemaal zindelijk. Hij is superschoon op zichzelf, een geweldige huisgast. Hij zou het beste passen in een thuis wat rustig is. Van kleine kinderen wordt hij wat nerveus. Samen met andere honden gaat het goed, hij gaat heel goed samen met Terriers en Lurchers, hij is ermee opgegroeid en ze zijn geen probleem voor hem. Hij zou het beste in een thuis passen waar ook andere honden zijn want hij heeft graag gezelschap. Hij geniet ervan om samen met een andere hond te liggen knuffelen. Of hij met katten kan is onzeker, hij heeft nog nooit een kat gezien.

Johnny is een supermooie Greyhound, kleur blue, heel gespierd en een mooie, zachte vacht. Hij gaat graag mee in de auto, op de achterbank en dan zijn hoofd naast je in het midden om te zien waar je heen gaat. Hij slaapt de hele nacht door, op een kussen voor de kachel. Hij houdt van de vrijheid om naar verschillende ruimtes in huis te gaan maar zou nooit in huis plassen of poepen. Ook ligt hij graag onder de bank 's avonds als ik tv kijk, hij houdt van het gezelschap. Hij gaat graag mee wandelen, vooral op stille paden. Johnny heeft in het verleden een blessure gehad aan een bovenbeen spier, de gracilus. Hij is hiervan helemaal genezen en heeft daarna weer geracet en gewonnen. Verder heeft hij geen blessures gehad en is hij fit en gezond. Johnny weegt 32,2 kg.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M