Smiler

Laatste update 22 mei 2018 17:36

22-05-2018 Dit is Smiler, geboren op 05-11-2013. Smiler is een kalme en relaxte Greyhound. Hij heeft geen ervaring met het omgaan met kinderen dus hij zal het beste passen bij een volwassen adoptant. Hij heeft nooit enige agressie getoond in de omgang met andere Greyhounds. Ook heeft hij weleens twee Jack Russels ontmoet en dat ging goed.

Smiler is een hele lieve Greyhound die van contact met mensen houdt. Hij heeft zijn naam gekregen omdat hij kleine begroetingsgeluidjes maakt en dan lacht (schrik niet als hij daarbij zijn tanden laat zien, het is alleen lachen) als hij mee mag gaan wandelen. De afgelopen paar weken heeft hij de vrijheid van een tuin leren kennen en ook ervaring opgedaan met het huiselijke leven. Smiler is een erg aanhankelijke en sociale Greyhound.

Hij is fit en gezond met pensioen gegaan. Zijn racenaam was A True Charmer. Hij weegt 31 kg. Smiler is midden juni klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M