Suil Amhain

Laatste update 15 juli 2018 13:05

30-05-2018 Dit is Suil Amhain, geboren op 06-11-2016. Suil Amhain is een geweldig leuke en blije Greyhound. Hij gedraagt zich goed in de omgang met kinderen, hij heeft veel ervaring met het begeleid en gevoerd worden door jonge kinderen. Hij heeft nooit enige agressie laten zien tegenover andere honden. Hij heeft geen ervaring met katten maar waarschijnlijk is hij niet katvriendelijk.

Suil Amhain heeft zijn naam gekregen omdat hij geboren is met een blind oog. ( Suil Amhain – uitgesproken als Soolawaun - is Gaelic voor Een Oog). Hij is een grote, sterke, atlethische hond. Heel vriendelijk en aanhankelijk en erg schoon in zijn kennel. Hij zou een perfecte “forever friend” zijn en hij heeft veel liefde te geven. Deze Greyhound zal een ideale huishond zijn en hij zal dan ook levenslang zijn liefde aan je geven in ruil hiervoor.

Suil Amhain was geboren met een blind oog, hij heeft perfect zicht in het andere oog. Hij is fit en gezond met pensioen gegaan. Zijn racenaam was Ballinclare Olav. Hij heeft een schouderhoogte van 70 cm en weegt 32 kg. Vanaf 4 juni is hij klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M