Suricato

Laatste update 21 mei 2017 16:38

12-04-2017 Suricato kan met katten.

09-03-2017  Suricato is een zeer lieve galgo. Hij is geboren op 20-02-2011. Suricato loopt heel goed mee aan de lijn. Hij is voorzichtig en afwachtend bij andere vreemde honden en gaat discussies angstvallig uit de weg. Zijn staart gaat dan tussen de benen en duikt in elkaar. In zijn eigen hok is hij de rust zelve. Mensen vertrouwt hij met gepaste gereserveerdheid. Suricato is een beetje timide en heel zachtaardig van karakter.  Suricato weegt 21,9 kg en heeft een schouderhoogte van 69 cm.

Hier is een filmpje van Suricato:

 

Suricato is een echte pechvogel. Vermoedelijk lijdt hij aan Longfibrose. De ziekte is bij hem stabiel dus niet progressief. Er moet bij hem opgepast worden dat hij geen verkoudheden krijgt om te voorkomen dat hij longontsteking krijgt. Verder kan Suricato gewoon een normaal leven leiden. Het is wel mogelijk dat hij nu en voor de rest van zijn leven last zal blijven houden van kortademigheid, weinig eetlust en/of energie. Wie geeft deze arme jongen een kans om in ieder geval in een fijnere omgeving te leven?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M