Suricato

Laatste update 08 juli 2017 19:23

08-07-2017 Hier is een nieuw filmpje van Suricato:

 

30-06-2017 Er zijn een aantal hele mooie foto's van Suricato toegevoegd!

09-03-2017 Suricato is een zeer lieve Galgo. Hij is geboren op 20-02-2011, weegt nu nog 21,9 kg en heeft een schouderhoogte van 69 cm.

Suricato loopt heel goed mee aan de lijn. Hij is voorzichtig en afwachtend bij andere vreemde honden en gaat "discussies" angstvallig uit de weg. Zijn staart gaat dan tussen de benen en hij duikt in elkaar. In zijn eigen hok is hij de rust zelve. Hij is getest met katten en dat ging heel goed.

Mensen vertrouwt hij met gepaste gereserveerdheid. Suricato is een beetje timide en heel zachtaardig van karakter. Toch vindt hij aandacht ook zeker wel fijn.

Het vermoeden is dat Suricato lijdt aan Longfibrose. De ziekte is bij hem stabiel / niet progressief. Er moet bij hem opgepast worden dat hij geen verkoudheden krijgt om te voorkomen dat hij weer longontsteking krijgt. Op dit moment kan hij gewoon normaal leven. Het is wel mogelijk dat hij nu en voor de rest van zijn leven last zal blijven houden van kortademigheid, weinig eetlust of energie. Omdat Suricato mogelijk door zijn longfibrose minder kans maakt op adoptie, is er een hele lieve sponsor, Gitte Klynstra, die het adoptiegeld voor deze knappe vent voldoet aan GINN als de hele adoptieprocedure is doorlopen. Wij zijn natuurlijk heel blij met dit mooie gebaar.

Op het filmpje kunt u een beetje indruk krijgen van deze knappe vent en laat aub uw hart door hem veroveren!!

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M