Ter Bemiddeling: Jordan

Laatste update 05 oktober 2020 13:39

08-09-2019 Dit is Jordan, ter adoptie bij 112 Carlota Galgos.

Jordan is een van de vijf Galgos uit de shelter van Charlotte die zijn gered uit de horrorboerderij waar de honden zichzelf in leven hielden door de varkens te eten die van honger gestorven waren. Hij is in mei vorig jaar daaruit bevrijd met 40 andere honden, in een staat van diepe ellende na alle misbruik en verwaarlozing.

Met de liefde en de zorg van Charlotte is hij nu na bijna anderhalf jaar enorm opgeknapt en natuurlijk zijn er nog sporen in hem achtergebleven, maar hij is opgeklommen tot een zeer sociale hond die zelfs weer zelfvertrouwen heeft weten op te bouwen. Hij is prachtig om te zien, heerlijk om bij te zijn, en enthousiast om nieuwe dingen te leren. Heel dankbaar voor de liefde en zorg waar hij erg aan moest wennen in het begin.

Voor Jordan zoeken we een heel ervaren adoptant. Iemand die begrijpt wat de achtergrond van deze hond is en van hoever hij is gekomen. Begrijpt dat hij nog ver te gaan heeft bijvoorbeeld in leren vertrouwen, aan de riem lopen, maar dat hij dolgraag wil leren. Charlotte zal vanuit Spanje daar graag bij helpen.

We zoeken voor Jordan een huis zónder katten.

Hij is geboren op 07-03-2014 en negatief getest voor de Mediterrane ziektes.

Voor meer informatie over Jordan kun je via mail contact opnemen met de 112CG-contactpersoon: 112CG.Holland@gmail.com  

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M