Ter Bemiddeling: Kalila

Laatste update 03 december 2020 16:04

03-12-2020 Kalila is klaar voor adoptie! 

Deze mooie meid kwam op 31 augustus naar Nederland om in de opvang te gaan bij een heel ervaren fostermama. En dat had ze ook nodig, ze was helemaal overdonderd door de nieuwe wereld waar ze in terecht was gekomen. Maar onder de liefdevolle zorg van haar fostermama, die haar de tijd en ruimte gaf die ze nodig had, is ze uit haar schulpje gekomen en kan ze nu verder leren bij haar eigen familie!

We zijn op zoek voor Kalila naar een ervaren adoptant met zeker één andere stabiele hond om met haar te spelen en te dollen, en haar het goede voorbeeld te geven in angstige situaties. Er moet ook een flinke, volledig veilig omheinde (1.80m minstens) tuin zijn bij haar nieuwe familie zodat ze heerlijk buiten kan rondrennen. Kalila kan met katten heeft ze laten zien.

Er zijn zeker nog een aantal punten waarin Kalila nog verder kan groeien. Wie biedt haar die kans, en wil met liefde en geduld en veel humor deze dame haar eigen gouden mandje geven?

Mail bij belangstelling naar 112CG.Holland@gmail.com 

01-09-2020 Kalila is aangekomen bij haar opvanggezin in Nederland en krijgt nu eerst de tijd om te wennen aan de nieuwe situatie.

13-11-2019 Kalila, in de shelter van 112 Carlota Galgos, was boos en verbitterd toen ze in de shelter kwam. Ze beet de hand die haar voedde.....  Ze had geen idee wie dat was en hoe kon ze ook? Niemand had haar ooit eten gegeven. Soms nam ze het aan, soms ook niet. Maar nu weet ze dat het eten komt op vaste tijden en eet ze normaal. Kalila heeft veel geleerd, ze is op gewicht en op krachten gekomen en ziet er prachtig uit.

Ze heeft een ervaren adoptant nodig vanwege haar slechte start. Ze heeft het zo goed gedaan bij het leren van een nieuw leven. Ze is een echt juweeltje. Kalila is helemaal gezond, geen Mediterrane ziektes, en volgens haar paspoort geboren op 06-01-2017.

Voor meer informatie over Kalila kun je via mail contact opnemen met de 112CG-contactpersoon: 112CG.Holland@gmail.com 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M