Terry

Laatste update 22 november 2020 22:13

08-02-2020 Terry… lieve Terry. Dit mannetje heeft 2 jaar op straat gezworven en er is in die tijd met regelmaat geprobeerd hem in veiligheid te krijgen. Maar een bange hond vangen is een uitdaging…..dat vraagt veel geduld en doorzettingsvermogen van de mensen in Spanje, die natuurlijk al met hun neus bovenop de ellende zitten. De vreugde was dan ook groot toen Terry eindelijk gevangen kon worden met een vangkooi! 

Terry is een Galgomix reu die geschat is op 5 jaar. Hij verblijft bij Rehabilitandog. Een opvang waar ze gespecialiseerd zijn in omgang met bange honden. Terry leert langzaam om weer wat vertrouwen te krijgen in mensen en vindt voorzichtig aaien en knuffelen wel fijn met mensen die hij kent. 

Duidelijk is dat Terry een "volle rugzak" heeft, maar dit mannetje verdient het zó om een eigen thuis te krijgen bij ervaren mensen met al 1 of een paar stabiele, niet bange honden. Een plek waar hij helemaal zichzelf kan zijn en waar hij verder begeleid kan worden om zijn verleden achter zich te laten. Hij kan goed overweg met reuen en teefjes.

Hij is gezond verklaard en nu duimen we met z’n allen dat Terry snel een eigen Gouden Mandje krijgt!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M