Tiger, Red, Blue, Blacky en Fatty

Laatste update 03 juli 2018 21:03

03-07-2018 4 pups zijn gereserveerd, Blacky zoekt nog een thuis!

29-06-2018 Dit zijn Tiger, Red, Blue, Blacky en Fatty!  Het zijn 5 vrolijke, speelse en enthousiaste windhond (kruising whippet/ greyhound) pups van bijna 8 weken. Het zijn allemaal reutjes. Ze zijn, zoals sommige misschien al wel gehoord hebben, gedumpt in een doosje ergens bij een flat en waren er niet al te best aan toe op het moment dat ze gevonden zijn. Ze waren erg mager en hadden erge diarree.
Gelukkig gaat het nu (twee weken later) al weer een heel stuk beter met ze. Ze komen goed bij en hun ontlasting begint langzaam weer de goeie vorm te krijgen. 

Wat kan ik schrijven over hun karkater behalve dat ze leuk, vriendelijk en vooral nu erg speels zijn. Het zijn echte pups die natuurlijk nog veel moeten en kunnen leren. Ook beginnen ze nu toch wel soms flink wild te spelen met elkaar en hebben ze ontzettend scherpe tandjes. Maar dat hoort er natuurlijk ook wel allemaal bij op die leeftijd.

We zijn op zoek naar mensen met veel tijd en zin om met een pupje aan de slag te gaan. Verder socialiseren, opvoeden en natuurlijk zindelijkheidstraining is zeker nog een must voor deze boefjes. Ben je bekend met de windhonden en kun je ze bieden wat ze nodig hebben? Heb je de komende tijd genoeg tijd en zin om aan de slag te gaan met 1 van deze leukerds? Stuur dan een mailtje naar limburg@dierenbescherming.nl

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M