Topper

Laatste update 06 augustus 2018 17:15

06-08-2018 Kijk eens naar de mooie, nieuwe foto's van Topper!

20-04-2018 Dit is Topper, een 4,5 jaar oude Lurcher reu. Topper kwam in december 2015 bij PAWS. Zijn eigenaar kon niet meer voor hem zorgen. Topper is erg vriendelijk naar andere honden toe en deelt zonder problemen zijn kennel met reutjes en teefjes. Hij probeert zelfs te spelen met de kleinere hondjes in de speelkennel naast hem.

Topper heeft een hekel aan het kennelleven, daardoor is hij erg gestrest en laat hij zijn ware zelf niet zien als er mensen komen kijken die willen adopteren. Topper was zo gestrest dat hij in een kennel apart gezet moest worden omdat hij maar heen en weer bleef ijsberen en zijn voeten bezeerde. Nu hebben we hem wat rustiger gekregen en gaat hij in de grote speelkennel om zijn energie kwijt te kunnen.

Topper loopt netjes mee met je aan de riem. Maar soms loopt hij schuin voor je als hij opgewonden is dat hij mee mag. Hij is erg slim en hij kan ook zonder riem als hij de omgeving goed kent. Topper heeft een actieve familie nodig die hem de aandacht kan geven die hij nodig heeft.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M