Trust

Laatste update 10 februari 2020 13:36

30-01-2020 Maak kennis met Trust ( door zijn opvanggezin Tommie gedoopt):

"Tommie is nu een aantal weken bij mij in opvang en hij is een leuke blije hond!

Hij is gek op mensen en wil iedereen kwispelend begroeten. Gezelligheid staat bij Tommie hoog in het vaandel. Zo hij mag meestal mee als ik bij mijn moeder op visite ga. Hij rent dan al naar de voordeur en begroet mijn moeder blij, wacht dan totdat hij koekjes krijgt en daarna klimt hij op de bank en gaat lekker languit slapen.

Buiten aan de riem loopt hij ook netjes, graag voorop, als hij trekt is hij goed te corrigeren. Andere honden negeert hij. Wel moet Tommie weten dat jij de baas ben, ben je dat niet dan gaat hij steigeren en gillen, en dan is hij beresterk.

Tommie kan in het veilige uitlaatgebied prima loslopen, hij blijft zeker in je buurt. Soms rent hij met de rest mee een veld in, maar is als eerste weer bij me terug... veel te bang om mij kwijt te raken. Wel draagt hij bij mij buiten altijd een muilkorf. Dit omdat ik een grote roedel heb en al mijn honden een korf dragen uit voorzorg.

Tommie is in huis een rustige hond, hij ligt eigenlijk altijd te slapen, of staat als de zon er is lekker te zonnen in de tuin. Hij is zindelijk en geeft aan als hij extra moet plassen. Hij kan zichzelf goed vermaken met speelgoed in de tuin. Lekker blij doen!

Tommie is een mooie, grote, lieve, vrolijke hond."

 

05-01-2020 Helaas blijkt Trust geen match voor de situatie waarin hij geadopteerd is...
"Hij is een grote schat, lief voor alle mensen, enthousiast, dol op op wandelen, rennen, spelen en knuffelen, maar voor ons te energiek en we zien dat hij een speelmaatje mist.", aldus de woorden van zijn adoptanten.

Trust is een mooie brindle reu die vanuit FBM op 16 november 2019 naar hier is gekomen. Hij was in de shelter een blije jongen, goed met andere honden en wilde graag spelen. Doordat hij nu onvoldoende zijn energie kwijt kan is alleen wandelen aan de riem met hem iets minder leuk. Hij wil naar alle honden die hij ziet en doordat hij dat niet kan raakt hij gefrustreerd en begint dan te trekken. Hij heeft dus een thuis nodig waar hij dagelijks lekker met andere honden kan rennen en spelen in eigen tuin of op veilig omheind terrein. Een thuis waar één of meerdere stabiele windhonden zijn, waar hij dagelijks lekker zijn energie kwijt kan en waar hij kan leren beter aan de riem te lopen.

Trust is geboren op 19-06-2015 en zijn schouderhoogte is 66 cm.

Voor wie een leuke speelse kameraad zoekt voor de hond(en) kijk dan even diep in de ogen van Trust en overweeg hem zeker als nieuwe huisgenoot. 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M