Trust

Laatste update 05 januari 2020 13:48

05-01-2020 Helaas blijkt Trust geen match voor de situatie waarin hij geadopteerd is...
"Hij is een grote schat, lief voor alle mensen, enthousiast, dol op op wandelen, rennen, spelen en knuffelen, maar voor ons te energiek en we zien dat hij een speelmaatje mist.", aldus de woorden van zijn adoptanten.

Trust is een mooie brindle reu die vanuit FBM op 16 november 2019 naar hier is gekomen. Hij was in de shelter een blije jongen, goed met andere honden en wilde graag spelen. Doordat hij nu onvoldoende zijn energie kwijt kan is alleen wandelen aan de riem met hem iets minder leuk. Hij wil naar alle honden die hij ziet en doordat hij dat niet kan raakt hij gefrustreerd en begint dan te trekken. Hij heeft dus een thuis nodig waar hij dagelijks lekker met andere honden kan rennen en spelen in eigen tuin of op veilig omheind terrein. Een thuis waar één of meerdere stabiele windhonden zijn, waar hij dagelijks lekker zijn energie kwijt kan en waar hij kan leren beter aan de riem te lopen.

Trust is geboren op 19-06-2015 en zijn schouderhoogte is 66 cm.

Voor wie een leuke speelse kameraad zoekt voor de hond(en) kijk dan even diep in de ogen van Trust en overweeg hem zeker als nieuwe huisgenoot.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M