Vuitton (res)

Laatste update 14 mei 2019 21:20

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

09-05-2019 Dit is Vuitton, geboren op 03-06-2015. Vuitton`s leven begon 4 jaar geleden in een stal of schuur van een galguero, door wie hij na 2 en een half jaar trouwe dienst werd afgestaan. Intussen zit hij alweer ruim anderhalf jaar in de shelter van Fundacion Benjamin Mehnert te wachten op die gouden mand waar iedereen het maar over heeft. Hij heeft al veel van zijn vrienden zien vertrekken, maar Vuitton wacht maar en wacht maar...geduldig als hij is. Honden als Vuitton vallen door hun bescheiden en gemoedelijke karakter in een overvolle shelter vaak niet op. En als je dan ook nog zwart bent en een reu dan ben je zo goed als onzichtbaar.

Vuitton heeft een prachtige, stevige bouw, als een Greyhound. Daarnaast is hij gemoedelijk, rustig, vriendelijk en sociaal met mensen en met honden. Maar niet alle honden zijn sociaal terug, de vele bijtwonden (waaronder een hap uit zijn oor) zijn hiervan het bewijs. Daarom willen we hem zo spoedig mogelijk uit de shelter hebben.

Zijn geduld mag nu wel beloond worden en zijn dromen werkelijkheid. Zonder katten want die vind hij net iets té leuk! Vuitton heeft een schouderhoogte van 68 cm en weegt 32 kg. Hij is sinds 25-11-2017 bij FBM.

Vuitton is te zien in onderstaande Vlog:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M