Wendi en Messi

Laatste update 25 april 2018 14:51

25-04-2018 Wendi & Messi zijn twee lieve windhondjes (Whippetkruisingen), afgestaan i.v.m. privé-omstandigheden van hun eigenaar.

Wendi is een teefje, geboren in oktober 2011 en Messi een gecastreerde reu, geboren in oktober 2012. Dit lieve duo is erg aanhankelijk en gesteld op mensen, ook kunnen zij prima met andere honden opschieten.

Bij hun vorige baas hebben zij nooit in huis geleefd, maar altijd buiten in een grote kennel.
Wij zoeken voor Wendi en Messi (samen) een nieuwe lieve baas, waar zij wel lekker naar binnen mogen. De echte windhondenliefhebber weet dat zij niets fijner vinden dan op de bank tegen de baas aankruipen.

Omdat Wendi en Messi nooit binnen hebben geleefd zal er extra aandacht moeten worden besteed aan de zindelijkheid. Onze ervaring is dat dit redelijk snel gaat, zeker wanneer je er voldoende tijd en aandacht aan besteed.

Wij zoeken dus een nieuwe baas met tijd en aandacht voor deze knuffelkontjes, waar ze samen lekker in huis mogen en liefst met een grote tuin om in te rennen.

Oh ja, katten en knaagdieren zijn niet de favorieten van Wendi & Messi ?

 

Bij interesse en voor meer info:

T. 038 - 4601784
E. info@dierenasielzwolle.nl

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M