Winnie

Laatste update 22 mei 2020 11:15

22-05-2020 Lieve Winnie van 8 dreigde door haar jager op straat te worden "gegooid' en dat kon BaasGalgo natuurlijk niet toestaan. Gelukkig mochten zij de 3 honden (Winnie, Juana en reu Rique) ophalen en zijn ze nu veilig bij BaasGalgo.

Helaas zijn er door de Coronacrisis weinig foto's van Winnie, omdat de vrijwilligers van BaasGalgo niet naar de honden mochten door de lockdown. Nu kunnen ze er 1x per week even naartoe en dan hebben ze het natuurlijk erg druk met alle honden aandacht geven, dus foto's maken schiet er wat bij in. Maar zelfs met maar 1 foto en een kort filmpje kan niet ontgaan dat Winnie een prachtige oudere dame is!!

Ze vindt onbekende mensen en situaties een beetje spannend, dus ze heeft wat tijd en ruimte nodig om te wennen. Ze heeft haar testen op Mediterrane ziektes al gehad en is gezond verklaard. Ze loopt netjes mee aan de riem.

Winnie wil graag een thuis waar ze veel knuffels en de liefde krijgt die ze bij haar jager nooit gekregen heeft. Is dat bij jou??

Hier is een filmpje van Winnie (en Juana):

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M