Zipi (res)

Laatste update 30 september 2019 21:24

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

06-08-2019 Zipi....

Soms lijkt het wel alsof een hond een sticker op zijn voorhoofd geplakt heeft met de tekst "bij mij zit het allemaal tegen". 

Zipi heeft zijn eigen plekje nog niet gevonden, hij is zoekende naar mensen die weten waar een hond gelukkig van wordt. Dus vertelt zijn opvanggezin graag wat Zipi nodig heeft en hoe hij is. 

“Zipi heeft mensen nodig die hem als hond zien en hem ook zo behandelen. Want daar wordt Zipi gelukkig van: buiten lekker rennen en binnen lekker luieren. Andere honden om mee te kunnen communiceren, een renmaatje om te genieten en een goede energie in huis waar hij kan doen waar deze honden goed in zijn: relaxen! Zipi is dus een ideale hond voor mensen die juist op zoek zijn naar een stabiele, niet getraumatiseerde Galgo. Geen tuthondje dus, maar een makker!

Zipi is het liefste hondje van de hele wereld. Een zeer sociale en prachtige levensgenieter! Een mensenhond, hij houdt ervan om bij je te zijn en geniet van aandacht. In een gezin met kinderen zal hij ook een leuke kameraad zijn. 

Katten liever niet, alhoewel de ervaring is dat hij geen kattenkiller is. Maar mensen moeten hier tijd en energie in steken en omdat we geen mislukte adoptie willen, prefereren we een omgeving zonder katten.

Andere honden: Ja, geen probleem! Een renmaatje is zelfs een must, dan voelt Zipi zich echt hond. Hij verblijft nu met meerdere andere honden en dit gaat uitstekend.

Even wat dingen om af te checken: autorijden: check, zindelijk: check, lopen aan de riem: check. Alleen thuisblijven samen met de andere honden: check. Uiteraard vraagt dit opbouwen, zoals bij elke hond in een nieuwe situatie, maar nu in zijn gastgezin gaat het heel goed.

Loslopen is iets wat Zipi nodig heeft.... Een uitlaatveld/losloopbos/strand is een vereiste, want hij heeft het écht nodig om zijn energie eruit te kunnen rennen (dus dat hij los mag lopen). Dat doet hij nu ook en dit gaat uitstekend. Een uitgesproken jachtinstinct heeft hij niet. Hij vindt het wél erg leuk om op muizen, kikkers etc. te jagen langs de waterkant. Waarschuwing: in een nieuwe of onbekende situatie uiteraard nooit een hond loslaten!

Zijn karakter: Dit zachte lieve ventje is op zoek naar zijn eigen plekje! Hij omarmt de hele wereld, alles vanuit liefde. Wat gunnen wij hem een fijne plek zeg.....!!!"

 

20-03-2019 Hier zijn twee filmpjes van Zipi. Hij luistert erg goed naar zijn naam en is superlief!

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M