Atelier Eem

Een tijdje terug troffen we een kraam van Atelier Eem aan op een creatieve markt. Het gedetailleerde werk sprong gelijk in het oog. De schilderijtjes zijn klein en worden onder een loep gemaakt. Het aquarelwerk is wat groter. Neemt u eens een kijkje op haar site. Niet alleen de hondenliefhebber, ook de kattenliefhebber vindt daar ongetwijfeld iets van z'n gading. Onderstaand treft u een stukje kennismakingstekst aan van Emilie.

Mijn naam is Emilie Zonneveld-van Olm, ik ben 45 jaar oud en woon in Nieuwegein met man,  2 kinders en 2 katten. Helaas zijn we op dit moment hond-loos, maar dat komt wel weer in de toekomst. Ik maak mijn schilderijen onder de naam Atelier Eem en werk met gemengde technieken.

Ik schilder vaak dieren, want die zijn heel belangrijk voor mij. Dierenleed kan ik heel slecht tegen! Vandaar dat ik niet lang hoefde na te denken, toen de vraag kwam over het steunen van stichting GINN. In mijn webshop zijn onder het kopje Origineel werk bij Dieren, verschillende schilderijen te zien van Greyhounds. Bestellen is mogelijk en ik plaats ook regelmatig nieuwe schilderijen te koop. Heb je interesse, vermeld dan dat je mij via GINN hebt gevonden. Want als er een schilderij van een Greyhound wordt verkocht gaat er 5% van de verkoopprijs naar deze mooie stichting!

Hartelijke groet,

Atelier Eem
www.webshop-ateliereem.nl
info@ateliereem.nl

 

M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S