Over ons » Adoptieconsulentes » Chantal Buysse en Erwin Caeijtant

Chantal Buysse en Erwin Caeijtant

Hallo,

Bij deze willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Chantal Buysse en Erwin Caeijtant, woonachtig te Aalter. Wij zijn fervente wandelaars. Onze liefde voor windhonden is er gekomen tijdens een  wandeling in de plaatselijke wandelclub. Het ontmoeten van mensen met windhonden en de verhalen over deze lieverds wekten onze interesse. Zo zijn we ook even gaan zoeken op het internet. Na het zien van de verschrikkende beelden, wat ze deze honden aandoen, hadden wij beslist om ook één galgo te redden (2018).

Na opzoekingswerk kwamen we bij GINN terecht, de organisatie waarbij we direct een goed gevoel hadden. Zo kwam ons eerste gesprek met een consult van GINN, na dit gesprek gingen we op zoek naar een galgo op jullie site. Al vlug  viel ons oog op de mooie Sahani. Na een huisbezoek van jullie consulten Jurgen en Dolorez (ondertussen goede vrienden geworden ) konden we verder gaan met verschillende aanpassingen uit te voeren in onze  tuin. En ja, we kregen de toestemming. 

Een paar weken daarna was het zover, we mochten onze lieverd afhalen. Wat waren we zenuwachtig….. Na de aankomst van de bestelwagen hadden we samen een krop in de keel van de emoties. Daar was ze dan, onze Sahani!!! Alles verliep super. Ondertussen zijn we ook aan Teaming gaan doen, een kleine bijdrage welke een groot gebaar kan zijn voor de organisatie. Na een jaartje hebben we besloten om er een tweede bij te nemen. We gingen voor chip nr xxxx, we bedachten een naam voor de lieverd, het werd Bellini. Na een iets moeilijker aanpassing, maar met  doorzetting  zijn wij super blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Onze liefde voor deze honden blijft maar groeien...

Enkele weken geleden kregen we de vraag van Jurgen of we het niet zouden zien zitten om deel uit te maken van GINN. Wij waren verheugd om dit te horen. Wij hebben dan ook besloten om in te gaan op dit voorstel. En willen ons inzetten om deze schatten te helpen een gouden mandje te bezorgen. Wij zijn bereid om Jurgen bij staan , voor ons is dit een nieuwe uitdaging. We zullen zelf ook nog veel moeten en kunnen leren, en willen onze ervaringen met deze honden doorgeven aan de adoptanten.

Wij willen ons inzetten om ook eventueel in samenspraak eens een event te organiseren onder de vorm van een hondenwandeling, wat een extra centje in de lade kan brengen.

Met vriendelijke groet,
Chantal en Erwin
En een pootje van  Sahani en Bellini

 

M

Enkele van onze honden

S S S S S S