Informatie » Medisch » Dierenarts Kruithof, Apeldoorn

Dierenarts Kruithof, Apeldoorn

Het verhaal van Saskia Kruithof, dierenarts te Apeldoorn:

Ook wij zijn heel blij met een hondje van GINN! Hoewel ze nog maar kort bij ons is, is ze al helemaal "van ons"! De eerste dagen moest ze wel heel veel plassen, ook binnen. Een urineonderzoekje was snel gedaan: blaasontsteking! En aangezien wij beiden dierenarts zijn was een kuurtje zo gepakt. Verder had ze diarree, nou daar hadden we ook zo een onschuldig middel voor: een speciaal dieet voer.Dat bracht me wel op het idee dat als je zelf geen dierenarts bent, je binnen 2 à 3 weken met je nieuwe aanwinst toch wel vaak je dierenarts had moeten bezoeken. En dat zal aardig wat kosten. Natuurlijk heb je dat er voor over, maar toch ...

Zodoende heb ik besloten dat nieuwe eigenaren met hun hondje van GINN de eerste 2 maanden bij mij in de praktijk terecht kunnen zonder dat ze een consult of handelingen hoeven te betalen. Het zal lang niet altijd nodig zijn want ze worden mijns inziens keurig overgedragen. Wanneer er toch iets voordoet en je wilt hem of haar laten nakijken, kan dat bij mij.

De eerste 2 maanden betaal je dan alleen medicijnen, eventueel laboratoriumkosten enzovoort, maar geen consult of andere handelingen. Met uitzondering van operatieve ingrepen.

Met groet,
Saskia Kruithof

Praktijk Dierenarts Kruithof 
Drs. S. Kruithof 
Bouwmeestershoeve 30 
7326 RM APELDOORN 
Tel: 055-5416869
http://www.dierenartskruithof.nl/

 

Enkele van onze honden

S S S S S S