Helpen? » Donateur worden

Donateur worden

De galgo’s in Spanje en de greyhounds in Ierland kunnen uw hulp hard gebruiken. Door ons financieel te steunen helpt u mee aan het ondersteunen van de shelters in Spanje en in Ierland, waarmee wij samenwerken.

Ondersteunen kan op de manier die voor u het beste uitkomt. Wij zijn blij met iedere euro die wij mogen ontvangen. Vele kleine bedragen, maken samen ook iets moois! Kijk wat voor u mogelijk is, u zit nergens aan vast.

U kunt jaarlijks of maandelijks een bedrag overboeken. Dit kunt u instellen via uw internet bankieren. Maar u kunt ook  éénmalig een bedrag overboeken op bankrekeningnummer: NL58 ABNA 0534 2404 02 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland.

Ook kunt u ons ondersteunen door Teamer te worden voor maar € 1,00 per maand. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden als Teamer.
https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Als bedrijf kunt u ook onze stichting ondersteunen. Om te kijken of er voor u dan belastingvoordelen zijn, adviseren wij u om de site van de belastingdienst te raadplegen. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/verschil-periodieke-giften-gewone-giften

Namens alle vrijwilligers en de honden in de shelters danken wij u hartelijk voor uw financiële steun.

 

Enkele van onze honden

S S S S S S