Fleur Somers

Ik ben Fleur en ik woon met mijn twee zoontjes, mijn vriend, twee honden, drie katten en zeven kippetjes in Oss. Op het moment ben ik voor het eerst sinds 17 jaar windhondloos, maar ik geloof niet dat ik dat nog heel lang volhoud. Ik heb wel een galgo-kruising van BaasGalgo, Odin, en een Echte Bulgaarse Struikrover, Ylva. Ik werk als vertaler en copywriter voor een cosmeticabedrijf en daarnaast reed ik tot voor kort een aantal dagdelen per week op de plaatselijke dierenambulance. Na 4 jaar had ik het gevoel dat mijn tijd bij de Dierenbescherming erop zat en precies op het moment dat ik op zoek ging naar ander vrijwilligerswerk kwam Jetteke in beeld met de boodschap dat GINN op zoek was naar een transportcoördinator.

Heel eerlijk gezegd is Jetteke nooit uit beeld geweest, wij hebben namelijk al samen een aantal jaar in het GINN-bestuur gezeten. Ik ben kort na de adoptie van mijn eerste Galgo in 2005 begonnen als adoptieconsulent van de regio Brabant en in de 9 jaar die volgden heb ik onder andere artikelen vertaald voor Scooby, ben ik transportcoördinator geweest voor Scooby, heb ik als pleeggezin 13 Galgo's en Podenco's op weg mogen helpen naar hun definitieve gouden mandjes en ben ik uiteindelijk in het bestuur beland. Deze functie was destijds niet meer te combineren met mijn leven als verse moeder, dus heb ik mijn taken neergelegd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht weer voor GINN te beginnen, maar iets met bloed en kruipen... 

Vanwege mijn studie Engels heb ik een voorliefde voor de UK en ook zeker voor de Greyhounds, hoewel ik er vreemd genoeg zelf nooit een van mij heb mogen noemen. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om me in te zetten als contactpersoon en transportcoördinator voor PAWS en IRGT en hoop de komende jaren heel veel Greys en lurchers naar ons platte kikkerlandje te mogen begeleiden.

Groetjes, Fleur

 

M
M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S