Joyce Analbers

Ik ben Joyce, ik woon weer in Twente, na 15 jaar in Flevoland te hebben gewoond en vind het heerlijk om weer terug te zijn. Vier jaar geleden kwam ik alleen te staan en al snel besloot ik dat een hond de boel gezelliger en leuker zou maken, dus toen kwam mijn Podenco-mix Roos in mijn leven. Toen ik een paar jaar geleden naar een grotere flat ging verhuizen ging ik op zoek naar een maatje voor Roos, maar ik was heel kieskeurig en wist ook niet goed wat ik wilde. Ik werd door een vriendin gewezen op GINN en zo kwam Yosefina (Fina) in ons leven. Statig en oenig tegelijkertijd, een ontzettende bankhanger en een nog grotere knuffelaar. De meiden zijn niet alleen gek op elkaar maar ook op kinderen van alle leeftijden, eigenlijk gewoon mensen van alle leeftijden.

Fina heeft wel een jachtinstinct en als ze buiten een kat ziet, dan wordt er geblaft tot de kat niet meer te zien is. Roos is wat vredelievender en interesseert zich niet zo voor andere dieren.

Al even was ik aan het nadenken om opvanggezin te worden voor GINN en na alle voor- en nadelen te hebben afgewogen, heb ik de knoop doorgehakt en me aangemeld hiervoor. Toen de wedervraag kwam of ik dan ook consulente wilde worden, hoefde ik niet lang na te denken en hier ben ik dan!

 

M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S