Joylights

Hallo lieve windhondenliefhebbers!!

Mijn naam is Joyce Bonné en ik ben sinds kort begonnen met mijn startup www.joylights.nl. Wij verkopen 3D Lithofaan prints van eigenlijk alle foto's die u maar kunt verzinnen.

Aangezien wij zelf een hele lieve galgo en een Spaans straathondje hebben geadopteerd kregen wij gisteren het idee om samen te gaan werken met GINN. Windhonden zijn namelijk perfect om mooi op de foto te zetten! Althans dat vinden wij! Wij staan 100% achter deze stichting en weten maar al te goed hoe hard deze honden de hulp kunnen gebruiken die ze verdienen. Met deze samenwerking willen we graag een steentje bijdragen en indien u GINN noemt bij uw bestelling, zullen wij 15% van de opbrengst aan GINN overmaken.

Ik zal hier beneden nog wat meer informatie neerzetten zodat u een beter beeld krijgt van onze producten.

• Een lithofaan is een driedimensionale afbeelding die van oudsher van porselein werd gemaakt. Wij gebruiken de nieuwste technieken en printen de lithofanen met onze 3D printer. Wanneer de lithofanen worden bekeken bij een normale verlichting zie je dat de print een variërende dikte heeft, maar wanneer er een lichtbron achter geplaatst wordt, komt de afbeelding die er in besloten ligt tot leven en worden alle details in grijstinten en in drie dimensies onthuld. Dit wordt veroorzaakt door de verschillende diktes van het filament waar de print mee geprint wordt. Hoe dunner het op een bepaalde plek is, hoe meer licht er doorheen schijnt, terwijl de dikkere gedeeltes het licht tegenhouden en donkerder lijken.

• Wij kunnen prints maken van elke (digitale) foto. Een foto van uw favoriete huisdier, uw gezin, kinderen, uw overleden dierbaren (als mooie herinnering), mooie vakantieherinnering, opa en oma en noem maar op.

Ook belangrijk: wij printen met biologisch afbreekbaar filament, PLA genoemd. Dit filament is gemaakt van zetmeelrijke planten zoals suikerbieten, mais, en tarwe. Dit product bevat dus 0% plastic.

De standaard afmetingen van de print zijn: 10cm x 10cm. Mocht u een grotere print willen, dan is dit zeker mogelijk. Kleiner printen bevelen wij niet aan omdat de kwaliteit dan achteruit gaat.

Sinds vandaag verkopen wij ons custom-made product dus ook via GINN! Wij vinden dit natuurlijk super tof en wij willen graag een openingsactie doen. Een Like en Deel actie!!

De voorwaarden voor de actie zijn: Like Onze FB pagina www.joylights.nl en Deel dit bericht. Wie weet win jij een mooie Joylight!

Lieve groet,
Joyce

 

M
M
M
M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S