Informatie » Gedrag » Pet-Tracker te huur bij Ronda's Shop

Pet-Tracker te huur bij Ronda's Shop

Informatie over verhuur TKSTAR pet-tracker bij Ronda’s Shop

Ontsnappen, zeker kort na aankomst in Nederland, is een nachtmerrie. Voorkomen is het beste, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom heeft Ronda’s Shop sinds kort een beperkt aantal trackers in de verhuur, zodat u die in de beginperiode kunt gebruiken zonder voor een dure aanschaf te staan. Wanneer na een bepaalde periode het risico is afgenomen, bijvoorbeeld omdat er een band met de hond is en de hond kan inmiddels de weg naar huis vinden, dan stuurt u de tracker terug.

Een tracker is een zendertje dat de hond aan een halsband draagt. Hiermee is tot op drie meter nauwkeurig eenvoudig op te vragen waar de hond is. Het is aan te raden ook overdag in huis de tracker aan te houden. Ontsnappen in een onbewaakt ogenblik uit een openstaande deur (zelfs op een kier) is geen uitzondering.

De tracker bevat een prepaid simkaart en heeft een eigen 06-nummer. U kunt de precieze locatie van de hond opvragen door de tracker “te bellen”. De tracker stuurt vervolgens een SMS naar uw telefoon met daarin een google-maps link met de exacte locatie. U drukt op de link en de locatie verschijnt met een vlaggetje op de kaart op uw telefoon. Ook wordt de snelheid van de hond aangegeven. 
Een andere mogelijkheid is "real time tracking". Daarvoor is een gratis iOs of Android app beschikbaar via App/Playstore waar met één simpele druk op de knop het spoor van de hond real time gevolgd kan worden.

Als de tracker vijf minuten niet beweegt gaat hij automatisch in standby stand. De geringste beweging zal de tracker weer activeren. Binnenshuis is GPS ontvangst in het algemeen moeizaam. 

U dient de tracker net als een gewone telefoon regelmatig op te laden. Doe dit bv ’s nachts als de hond slaapt. Vergeet niet daarna direct de tracker om te doen. De oplader wordt meegeleverd.

Kosten: 
Indien u een tracker wilt huren betaalt u vooraf een borg van € 70. 
Dat is € 60 borg voor de tracker en € 10 voor de meegeleverde sim-kaart. Voor elke maand (en gedeelte van een maand) dat u de tracker heeft gehad, krijgt u €5 minder terug van de borg. Dus als u de tracker inlevert na twee maanden, (of een maand en een deel van de 2e maand) dan krijgt u voor de tracker € 60 minus 2 x € 5 euro terug, ofwel € 50. Voor de simkaart in de tracker krijgt u de borg van € 10 terug.
In de meeste gevallen is een langere huur dan 1 à 2 maanden niet nodig.
De maximale huurperiode is 6 maanden. Daarna moet u in ieder geval de tracker retourneren.

Daarnaast zijn de gemaakte SMS-kosten voor uw rekening. De tracker wordt geleverd met een prepaid kaart met beltegoed. Bij iedere SMS die u opvraagt vermindert het beltegoed met € 0,10. Dit zijn de normale SMS-kosten van de provider. Na afloop van de huurperiode wordt het door u gebruikte beltegoed in rekening gebracht en verrekend met de door u terug te ontvangen borg.

Voor meer informatie of vraag naar beschikbaarheid van tracker, stuur een mail naar 
rondas.shop@gmail.com

 

 

 

M
M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S