Helpen? » Teaming

Teaming

Stichting Greyhounds in Nood (GINN) is een stichting die geen inkomsten, overheidssteun of subsidie ontvangt. Donaties zijn dus altijd heel erg welkom en daarom hebben wij een Teaminggroep aangemaakt.

Wat is Teaming? Via Teaming hopen we als stichting meerdere donateurs te krijgen, die maandelijks een kleine bijdrage kunnen missen. Doet u mee aan deze Teaminggroep dan wordt er iedere maand € 1,-, niet meer en niet minder, automatisch afgeschreven. Vele Teamers maken samen een mooi bedrag en met dat geld kunnen wij de shelters, waarmee wij samenwerken, helpen in de vele kosten die zij moeten maken. Wij houden u via onze website en Facebook op de hoogte waar het geld naar toe gaat. 

Draagt u GINN een warm hart toe en kunt u € 1,00 per maand missen? Klik dan op onderstaande link en wordt ook een Teamer! (De Teamingsite is in het Engels)  https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

U kunt ook al onze shelters steunen met € 1,- in de maand door middel van Teaming. Geen van allen ontvangt overheidssubsidie of een andere vorm van inkomsten. Ze moeten alles uit eigen zak betalen en zijn dus volledig afhankelijk van donaties. We zetten alle shelters hieronder op een rij met hun Teaming site:

Scooby
https://www.teaming.net/scoobymedina?lang=en_UK

BaasGalgo
https://www.teaming.net/group/list?q=baasgalgo

Fundación Benjamin Mehnert
https://www.teaming.net/fundacionbenjaminmehnert

Namens GINN en alle shelters alvast heel erg bedankt.

Enkele van onze honden

S S S S S S