Helpen? » Virtueel adoptie programma

Virtueel adoptie programma

Sommige mensen zijn dol op onze windhonden maar kunnen of willen er zelf geen in huis nemen, omdat ze er geen tijd of geld voor hebben bijvoorbeeld. Sommige honden worden door ons liever niet meer geplaatst, omdat zij bijvoorbeeld te getraumatiseerd zijn om een nieuwe situatie nog aan te kunnen, of omdat zij ziek zijn. Deze honden worden dan geplaatst in een gezin "onder de vleugels van GINN" en door ons opgenomen in ons virtueel adoptieprogramma.

Kandidaten
Momenteel hebben we Rubi/Puri. Kijk voor haar verhaal op haar pagina in de rechterkolom.

Doel
Wanneer u virtueel een hond adopteert, draagt u bij aan het levensonderhoud van deze hond, zoals (dieet)voer, dierenartskosten, medicatie, ontwormen etcetera. U krijgt elke twee maanden een update over uw hond, met een leuke foto erbij. Indien uw hond niet meer beschikbaar is voor virtuele adoptie, heeft u de keuze om te stoppen of om een andere hond uit te kiezen. Uiteraard krijgt u dan een nieuwe foto en updates toegestuurd.

Wat zijn de kosten?
U maakt jaarlijks een bedrag over van minimaal € 25,- (meer is natuurlijk altijd welkom) op rekeningnummer NL58ABNA0534240402 onder vermelding van "Virtuele adoptie [naam hond]".

Alleen of met anderen
Uiteraard kunt u ook met uw collega's, klasgenoten, buren of vrienden een GINN hond virtueel adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. En het is natuurlijk mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

Verjaardagscadeau
Kent u iemand die alles al heeft en gek is op dieren? Voor zijn of haar verjaardag kunt u het perfecte cadeau aanbieden: een jaar lang een virtuele adoptie van een GINN-hondje! Als u een virtuele adoptie cadeau doet, verloopt dit automatisch na een jaar, tenzij u de persoon natuurlijk het jaar erop opnieuw een virtuele adoptie cadeau doet. Als de gekozen hond voor het einde van deze 12 maanden niet meer beschikbaar is voor virtuele adoptie, dan kunt u een andere hond uitkiezen en uiteraard hoeft u niet opnieuw te betalen voor de resterende periode.

Wilt u één van de honden in ons virtueel adoptieprogramma financieel steunen en ons helpen om beschadigde hondjes te kunnen blijven helpen?
Maakt u dan alstublieft uw bijdrage over op: ABN AMRO rekeningnummer NL58ABNA0534240402, ten name van Greyhounds in Nood Nederland te Utrecht, onder vermelding van "Virtuele adoptie [naam hond]". Uw naam komt dan op de site te staan als virtuele adoptant. 

Namens GINN en de honden alvast bedankt voor uw steun!

Enkele van onze honden

S S S S S S