Informatie » Website

Website

Kopij voor de website kunt u sturen naar info@greyhoundsinnood.nl. U kunt kopij inzenden voor de volgende rubrieken:

Foto van de Dag
Grappige, lieve, leuke of ontroerende foto's, met de naam van uw hond en een korte omschrijving.

Mijn Gouden Mandje
Wilt u graag delen hoe het gaat met uw pas geadopteerde lieve langneus? Stuur uw verhaaltje met 1 of enkele foto's in.

Videohoek
Hier plaatsen we uw videofilms. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Wilt u hiertoe uw filmpjes uploaden op YouTube en ons de link sturen. Dan kunnen wij via de embedcode het filmpje plaatsen op onze site.

In Memoriam
Het overkomt ons allemaal dat de tijd is aangebroken om afscheid te nemen van onze lieverd. Wilt u uw windhond herdenken op onze site, dan kunt u een In Memoriam voor uw overleden hond maken. Dat kan zijn een verhaaltje over hoe haar of zijn leven bij u was, misschien wilt u vertellen waaraan uw hond is overleden of wat u zelf maar kwijt wilt. Zoek de mooiste of liefste foto uit en dan plaatsen wij het op de site. Wilt u liever geen foto plaatsen, dan zorgen wij voor een passende afbeelding.

Ingezonden verhalen
Grappige, leuke, spannende belevenissen kunt u delen met andere windhondenbezitters, graag met enkele foto's.

Uit eigen ervaring
Een bijzondere behandeling of handige tips op medisch gebied.

Inzenden van uw kopij
Bij het insturen van uw kopij, vermeldt u alstublieft voor welke rubriek het bestemd is. Foto's graag in jpg-formaat als bijlagen meesturen met uw mail naar info@greyhoundsinnood.nl. Foto's bij voorkeur gemaakt met een camera. (Foto's gemaakt met een mobieltje geven vaak een wazig effect.)
Van video's kunt u bijvoorbeeld de YouTube-link sturen.

Ingezonden foto's
Wij krijgen als stichting ontzettend veel foto's toegestuurd, via de mail aan onze adoptieconsulenten, via onze infomailbox, van mensen die een foto insturen voor Mijn Gouden Mandje of Foto van de Dag.
 
Wij gebruiken deze foto's zoveel mogelijk waarvoor het bedoeld is. Echter, wij beschouwen alle ingezonden foto's van GINN-honden als eigendom van GINN en wij behouden ons dan ook het recht voor om foto's naar eigen inzicht te gebruiken voor Foto van de dag, Mijn Gouden Mandje, of andere publicaties op de website, Facebook, of in bijvoorbeeld de Greyzette. Deze foto's worden uiteraard uitsluitend voor GINN-doeleinden gebruikt. Als iemand het hier niet mee eens is, dan respecteren wij dat uiteraard, maar de inzender van de foto's moet dit dan wel duidelijk aangeven.
 
Wij ontvangen bij voorkeur foto's als bijlage in een mail, in jpg-formaat. Links naar websites, waar foto's kunnen worden gedownload, hebben niet de voorkeur, omdat de webmaster zich dan vaak eerst moet registreren of inschrijven op zo'n site om bij de foto's te kunnen komen. En soms ook is er alleen een diaserie te zien, die niet gedownload kan worden. Dus liefst foto's via mail insturen.

Tip
Fotografeer je hond ook eens op zijn eigen hoogte. Zak eens door de knieën en ga geknield of op je hurken zitten en neem foto's van je hond of alleen van zijn hoofd op zijn eigen hoogte. Je krijgt dan vaak een veel leuker beeld dan wanneer je  je hond "uit de hoogte" kiekt. 

Tot slot
Wilt u eerst eens kijken wat andere mensen zoal hebben ingestuurd? Voor de rubrieken Foto van de Dag, Mijn Gouden Mandje, Videohoek, In Memoriam en Ingezonden Verhalen gaat u naar onze Nieuwspagina. Rechtsbovenin ziet u staan Onderwerpen. Hieronder vindt u deze rubrieken weer terug. Klikt u op 1 van de labels.

Voor de rubriek Uit eigen ervaring gaat u naar Informatie/Medisch/Uit eigen ervaring. Daar vindt u de ingezonden stukken in de kolom rechts.

 

Enkele van onze honden

S S S S S S