Webshop » Windhondenhalsbanden

Windhondenhalsbanden

Voor uw windhond kunt u het beste een speciale windhondenhalsband kopen, deze zijn breed om de slanke nek te beschermen. Wij geven de voorkeur aan het Martingale systeem, hierdoor kan de windhond, als hij aan de lijn trekt en de band strak trekt, bijna niet met zijn kop eruit schieten, mits goed opgemeten! 

Martingale halsbanden zijn uitsluitend bij ons te koop aan de kraam, als we op een evenement staan. Let op: bij de kraam hebben we geen pin-automaat. U kunt alleen cash betalen.

Daarnaast kunt u online een halsband bestellen bij May Schabelreiter, op www.halsbanden.com. May maakt al jaren de halsbanden zelf, bestaande uit een dubbele leren band met een sierband er overheen gestikt. De keuze uit sierbanden is enorm. Ook het aantal kleuren leer waaruit u kunt kiezen, is eindeloos. Als u op een foto van een halsband klikt, ziet u daar meteen de prijzen per maat staan.

May maakt de halsband precies voor u op maat. Aan de hand van een kort filmpje wordt uitgelegd, hoe u uw hond moet opmeten.