Nieuws

Donaties april 2021

Beste donateurs,

In april zijn er geen honden naar Nederland gekomen, maar in mei staan er weer twee kleine transporten gepland. In april hebben we wel weer de nodige dierenartskosten gehad.

In dit jaar zijn we tot nu toe € 2.559,47 aan dierenartskosten kwijt. We hadden begin dit jaar Ruby, die met een heel slecht gebit aankwam. We hadden Aidita in opvang, die een verkeerde beweging maakte tijdens het rennen en 3 middenvoetsbeentjes had gebroken. Aroa, die na aankomst in Nederland loops werd. Helaas gebeurt het wel eens dat er een hond tussendoor glipt in de administratie in Spanje. Aroa is hier gesteriliseerd. Alegria, die bij aankomst in Nederland een kapotte staart had. Dit wilde niet goed genezen en er moest een stukje van haar staart geamputeerd worden.

Maar het fijne nieuws is dat wij in april van onze donateurs het mooie bedrag van  € 512,- hebben ontvangen. Dit helpt ons enorm! In de maand april hebben we het Teaming geld gedoneerd aan PAWS in Ierland. Bij PAWS was een poging tot inbraak gedaan. Hek paws 2Ze gaan nu nieuw hekwerk neerzetten en nog wat andere maatregelen treffen zodat het de inbrekers nog moeilijker wordt gemaakt. Tenslotte zitten er heel wat pareltjes in de shelter daar.

Wij kunnen het niet genoeg zeggen, maar wij zijn erg dankbaar voor jullie steun. We hopen dat jullie ons blijven steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...