Nieuws

FBM Transport 08-05-2021

Zou het droog blijven of zou het regenen? Eén ding was zeker: de FBM-bus was onderweg met drie honden voor GINN!

De vermoeide chauffeurs kwamen eerder dan verwacht aan in Maastricht. Gelukkig hadden onze vrijwilligers alles al klaar gezet. De GINN kraam opgetuigd, de halsbanden en jasjes lagen klaar, de koffie stond warm en er was zelfs gezorgd voor heerlijke Limburgse vlaai!

Drie Galgo’s mochten vandaag mee met hun eigen baasjes naar hun eigen thuis en naar hun eigen warme mandje. Geen koude nachten meer, geen druk asiel meer. Op Isidora, Angela en Agnes wachtte alleen maar warmte en liefde!

Isidora met de grote vleermuisoren moest alles eerst even rustig bekijken en wilde het liefste achter een van de andere galgomeisjes aan. Ja, het is ook gek ineens zo alleen zonder andere honden. Agnes vond het ook allemaal best spannend wat er gebeurde. Maar dat komt vast goed met veel geduld, rust en liefde! Dan was er nog Angela. Een nieuwsgierige dame die lekker sociaal en vrolijk kennis maakte met iedereen.

Hartelijk bedankt aan FBM en de chauffeurs voor de goede zorgen. Bedankt aan de beheerders van het buurtpark waar de aankomst weer mocht plaatsvinden en niet te vergeten ook super bedankt aan alle GINN vrijwilligers!

Liefs,
Lilian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 5 februari 2023
Vandaag hebben we onze protestmars in Den Haag...
Geplaatst op: 27 januari 2023
Beste allemaal, zoals reeds eerder gemeld is er...
Geplaatst op: 25 januari 2023
Spoedopvang (of nieuw baasje) gezocht voor Sheila Sheila...