Nieuws

PAWS Transport 24-05-2021

Wat je van ver haalt is lekker, geduld is een schone zaak en we zaten behoorlijk aan een vinkentouw, dus je kunt je voorstellen hoe groot de blijdschap was toen we afgelopen maandag ons kleine transport uit Ierland mochten verwelkomen!

Na heel wat pech – waaronder chauffeurs met coronaklachten, een gereserveerde greyhound die wegens ziekte niet meer kon reizen, en het plotseling annuleren van alle veerboten naar het vasteland vanwege een storm – was het maandag dan eindelijk zo ver! Kleine Buffy, blije Scarlett en prachtige Harper werden door ‘onze’ chauffeurs Ian en Paul veilig naar Oss gebracht.

Stipt op de afgesproken tijd reden ze het terrein op, en hoewel het lekker doorregende brak op ieders gezicht de zon door! Als eerste kwam vrolijke Scarlett uit de bus gedanst – ze kwam, zag en overlaadde iedereen met kusjes. Na de eerste kennismaking met haar nieuwe baasjes mocht ze even de lange poten strekken, en wat had dit meisje een plezier!

Ondertussen werd haar ‘zusje’ Harper uit de bus gehaald, een knap blond meisje met grote, bruine ogen om in te verdrinken, en die hadden heel wat in zich op te nemen… Het bijzondere is dat zij samen met Scarlett werd geadopteerd, en wij denken dat dit duo elkaar perfect aanvult.

Last but not least was het de beurt aan Buffy, een zwart glanzend hartendiefje. Prachtig fijn, klein meisje met elegant witte teentjes en de zachtste gezichtsuitdrukking. Zij mocht met haar nieuwe paps mee naar huis, die heel veel windhonden(liefde en -kennis) heeft, dus ook zij belandt in een gouden mandje!

Na de chauffeurs te hebben voorzien van drop en stroopwafels zwaaiden we ze uit, en kon het passen, meten en ondertekenen beginnen. Scarlett en Harper zijn heerlijk in het nieuw gestoken, en ook hun zusje Daisy is verwend, zodat deze drie meisjes geheel saamhorig en in stijl over de dijk in Friesland kunnen flaneren.

Die hondjes uit de bus zien komen – wij weten waar ze vandaan komen, zij weten niet waar ze naartoe gaan – en ze op weg mogen helpen naar hun nieuwe toekomst blijft echt fantastisch, en zal nooit saai of gewoon worden! Lieve allemaal, bedankt voor jullie betrokkenheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...