Nieuws

Donaties mei 2021

Beste donateurs,

In mei zijn er weer een paar honden met hun pootjes in een Nederlands mandje beland. Op 08-05-2021 kwam er een transport van FBM aan met voor ons 3 honden en op 24-05-2021 kwam eindelijk het lang verwachte transport van PAWS aan, met ook voor ons 3 gelukshondjes.

Wij hebben in de maand mei van onze donateurs het mooie bedrag van € 610,- ontvangen. Het teaming geld van de maand mei is gedoneerd aan FBM voor het hondje Casilda. Ik denk dat de meesten van ons haar beelden wel voorbij hebben zien komen. Zwaar ondervoed en uitgedroogd. Ze woog nog maar 7 kilo. Ze was te zwak om te staan, haar nieren werkten niet goed meer en ze had ernstige bloedarmoede. Ondanks de medische verzorging, alle liefde en vele knuffels die ze gelukkig nog heeft gekregen, heeft Casilda het helaas niet overleefd.

We gaan zachtjes aan richting de zomervakantie. Wij hopen dat we allemaal samen met onze dieren hier enorm van kunnen gaan genieten.

Wij kunnen het niet genoeg zeggen, maar wij zijn erg dankbaar voor jullie steun. We hopen dat je ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland, of maak gebruik van de groene doneerknop rechts bovenin het scherm.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij jullie hartelijk danken voor je steun en vertrouwen.

Casilda2
Casilda RIP

Casilda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...